BACK TO COMMERCIAL

Bayside Mall Atrium

Project Profile

  • Location: Cape Town, Western Cape
  • Completion Date: July 2012
  • Duration: 6 months
  • Contract Value: R12 million
  • Architect: W Architects
  • Others: Proquan Quantity Surveyors
Description

The construction of a new atrium where raised ceilings and 200 m² of
glass allowed for a glorious interplay of sunlight and colour into the
newly constructed food court. Works took place during normal trading
hours of this busy regional mall with limited interruptions and
inconvenience to the approximately 21 000 shoppers who visit the
mall daily.

Share this ProjectDownload PDF

PROJECTS IN THE SAME CATEGORY

...
Elephant House

view details

...
New cinemas at Parkview Centre

view details

...
Landrover Constantiakloof

view details

...
Maturation Store

view details

BACK TO COMMERCIAL